OVER ONS
Van roos tot glas
Het proces om Larosée® gin te maken is zorgvuldig en natuurlijk. De lokaal gekweekte, geurige rozen doorlopen vier belangrijke stadia, vanaf het moment dat ze zorgvuldig worden geplukt in Thy tot de eerste slok van een unieke gin in je glas.
DOMEIN
Ontdek de site
Larosée ligt in het hart van het beschermde natuurgebied Montagnes de Thy, een zeldzame plek waar de natuur bewaard is gebleven en het water rustig stroomt.
GESCHIEDENIS
De oorsprong
In 1656 werd de Moulin de Thy al aangedreven door water. Sindsdien is er een boerderij aan het geheel toegevoegd en heeft de teelt van uitzonderlijke rozen hier wortel geschoten.
KNOW-HOW
Zwart-geel-roze gin
De essentie van Larosée gin ligt in de uitzonderlijke kwaliteit van de zorgvuldig gekweekte rozen.
De unieke geuren worden subtiel gevangen door middel van een enfleurage-methode. De gin wordt vervolgens gedistilleerd zonder toevoeging van kunstmatige of natuurlijke smaakstoffen.
Larosée gin verkrijgt zijn unieke aroma uitsluitend door de aanwezigheid van natuurlijke plantaardige ingrediënten.
"Weten we hoe het zou zijn om zonder bloemen te leven?"
Maurice Maeterlinck,
Belgische schrijver,
Nobelprijs voor Literatuur 1911